Taksit joka lähtöön Loviisassa sekä Kymenlaaksossa – myös tilataksit

Tilaa kyyti heti!

Taksikuljetus Hill Ky:ltä löytyvät taksit niin yksityisasiakkaille kuin koulukyyteihin. Hoidamme myös Kela-kuljetuksia. Loviisasta käsin toimiva yrityksemme on kyydittänyt asiakkaitaan jo yli 80 vuotta. Olemme taksiyritys jo kolmannessa polvessa ja tarjoamme taksipalveluja Kymenlaaksossa sekä koko Itä-Uudenmaan alueella. Tarvittaessa ajamme myös pidempiä matkoja. 


Meillä on hyvin varusteltu kalusto, josta löytyy myös yksi tilataksi. Viisi taksiamme on esteettömiä taksiautoja. Nämä esteettömät taksit ovat erityisesti pyörätuolia käyttävien liikuntarajoitteisten asiakkaiden kuljetusta varten rakennettuja ja varustettuja autoja, joita käytetään yleiseen luvanvaraiseen taksiliikenteeseen.

Palvelemme aidolla ammattitaidolla ja kuljetamme sinut aina nopeasti ja turvallisesti perille.

SOITA JA TILAA TAKSI TAI LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

Mikäli tarvitset taksia Ruotsinpyhtään eli nykyisen Loviisan, Kotkan tai Kymenlaakson alueella, soita meille ja tilaa taksi. Tulemme noutamaan sinut nopeasti. Kerro, oletko yksin vai isomman porukan kanssa taksin tarpeessa, niin tiedämme, minkälaisen autokyydin tarvitset. Tilataksiemme avulla voimme kuljettaa suuremmatkin porukat!


Voit lähettää meille myös tarjouspyynnön, mikäli suunnittelet reissua pienen tai isommankin porukan kanssa. Tilatakseissamme matka taittuu nautinnollisesti ja joutuisasti turvallisuudesta tinkimättä. Mikäli kaipaat juhlavampaa kyytiä, käytössäsi on upea limusiinimme. 

Tilaa taksi! Soita tai lähetä viesti!

Tilaa taksi Menevä-palvelun kautta

Jos kuljetuksesi suuntautuu Uudellemaalle, voit tilata taksin Menevän kautta. Menevä on taksipalvelu, joka tarjoaa sinulle matkan luotettavasti. 

Ladattuasi sovelluksen, voit tilata taksin ja näet jo etukäteen kyydin hinnan. Maksat kyydin mobiilisti. 


Uudellamaalla Kela-kuljetukset voit tilata Menevän kautta. Sinun on mahdollista tilata Kelan vakiotaksi Uudellamaalla sekä Kymenlaaksossa suoraan meidän kauttamme. 

Lue lisää Menevä-palvelusta

Valitse luotettava ja turvallinen kyyti. Tilaa taksi meiltä!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.